Ett omfattande tjänsteutbud

Det bästa med ACN:s affärsmodell är dess enkelhet - och dess potential! Independent Business Owners (IBOs) erbjuder kunderna de tjänster som de redan använder och lägger pengar på, såsom mobiluppkoppling, energi, bredband, TV och säkerhet.

Inga köpvanor behöver förändras och IBO behöver aldrig uppmana kunderna att köpa tjänster som de inte behöver eller har råd med. Tjänsterna är sådana som folk helt enkelt inte klarar sig utan.

Som Independent Business Owner (IBO) kan du räkna med ACN:s fulla stöd längs hela processen, inklusive en skräddarsydd ACN Onlineshop. Den underhålls och uppdateras dagligen av ACN så att allt du behöver göra är att uppmana potentiella kunder att besöka din butik - ACN sköter resten.

Observera: Tjänsternas tillgänglighet varierar från land till land.

Tjänster

Privatpersoner och småföretag använder redan de tjänster som ACN erbjuder varje dag, därför finns det inget behov av övertalning eller säljargument. Allt ACNs IBOer behöver göra är att styra kunderna till sin ACN Onlineshop och låta dem själva fatta beslutet att byta till ett smartare sätt att erhålla dessa tjänster.

De tjänster som erbjuds privatpersoner och småföretag kan variera från land till land. För att ta reda på vad som erbjuds i ditt land kan du besöka din IBO ACN Onlineshop eller www.myacn.eu.

Tjänster

Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!

Börja idag