Framgångsberättelser med ACN

Framgångsberättelser med ACN

Myriam de la Sierra och Bash Bokhari

Myriam de la Sierra och Bash Bokhari, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem
Myriam de la Sierra och Bash Bokhari,

När Myriam de la Sierra, en väletablerad entreprenör, slog sig ihop med en före detta pilot, Bash Bokhari, så kunde de genast se den otroliga potential som telekombranschen och ACNs Affärsmöjlighet då erbjöd. Sedan de gick med i ACN har de slagit igenom stort och deras ihärdiga arbete har gjort dem till förebilder inom ACN, inte bara i Spanien utan i hela Europa.

Efter att ha besökt sitt första internationella event i Nice 2006, lockades de omedelbart av ACN och dess obegränsade möjligheter:

”Vi deltog i ett ACN-konvent där det fanns massor av människor från Frankrike, England och andra ställen, men bara en person från Spanien med en liten spansk flagga. Och då tänkte vi att det här verkar vara en bra möjlighet för oss!”

Myriam och Bash har etablerat en framgångsrik organisation, och ser den snabbt expanderande internationella marknaden som en av de viktigaste aspekterna med ACN. För dem är detta bara en början.

De spanska entreprenörerna Myriam de la Sierra och Bash Bokhari är en dynamisk och energisk duo som snabbt har klättrat upp till positionen Senior Vice Presidents inom ACN. Och nu när hela deras familj är engagerad går det inte att hejda detta vinnarteam.

Myriam de la Sierra och Bash Bokhari, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

Art Napolitano

Art Napolitano, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem
Art Napolitano

Vid en första anblick så kan det nog verka konstigt att Art skulle bli en viktig spelare i detta växande nätverksförsäljningsbolag. Men efter tio år var Art angelägen om att hitta ett företag som bygger på integritet – och ett företag med grundare som håller sina löften.

Efter att ha träffat ACNs grundare så beslutade sig Art för att ansluta sig och har därefter blivit en av de mest framgångsrika enmansföretagarna i världen. Hans absolut främsta drivkraft är att inspirera andra att nå framgång.

Från och med ACNs lansering i Storbritannien så började Art snabbt med att bygga upp sin organisation, med ett främsta fokus på att utveckla solida relationer. Inom åtta månader nådde han titeln Regional Vice President, och snart därefter blev han Senior Vice President.

Art tillbringar väldigt mycket av sin tid i Europa, omväxlande mellan olika platser, för att kunna ge ett oavbrutet stöd till sina underställda. Idag så stöder Art över 50.000 enmansföretagares ansträngningar, vilket omfattar ett stort antal chefer på nivåerna Senior Vice President, Regional Vice president och Team Coordinator, i hela Nordamerika och Europa. Han har också skaffat sig en kundbas som fakturerar åtskiliga miljoner. Detta stjärnskotts hårda arbete och engagemang har verkligen bidragit till att göra ACN Opportunity till sin möjlighet.

Art Napolitano, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

Nassim Kebbi

Nassim Kebbi, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem
Nassim Kebbi

Nassim Kebbi hade länge arbetat outtröttligt, ända sedan han var 17 år gammal och då inom flera olika industrier, men framför allt som luftkonditioneringstekniker i nästan tio års tid. Han började dock kända att arbetsdagarna var väldigt långa och arbetet ganska så otillfredsställande med få framtidsutsikter för en professionell eller personlig utveckling.

Utan att egentligen ha den ringaste aning om vad nätverksmarknadsföring egentligen innebar, så blev Nassim dock bjuden till ett affärsmöjlighetsmöte i Frankrike av en ung dam han då kände. När han sedan därefter gick på ett utbildningsevent i Paris så stärktes hans önskan att bli en oberoende representant och påbörja ett helt nytt yrkesmässigt kapitel i sitt liv.

Att själv helt få bestämma sina egna arbetstider och få samarbeta med ett team som hade liknande intressen var bara några av de fördelar han direkt insåg, och efter bara 4 månader så sade han upp sig från sitt dåvarande arbete för att kunna ägna sig på heltid åt att bygga upp sin egna ACN-verksamhet. Men han såg även möjligheten att även expandera sin organisation utanför Frankrike, vilket verkligen tilltalade honom eftersom ACN då redan var verksamt i över tjugo länder på fyra kontinenter.

Nassim blev medlem i European Circle of Champions första gången för flera år sedan, och utgör nu en väsentlig del av 2014 års Circle of Champions team.

Nassim Kebbi, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

Françoise Monfray

Françoise Monfray, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem
Françoise Monfray

Hon var en kvinna som hade testat allt, från en traditionell anställning till att driva ett eget företag och även med att syssla med nätverksmarknadsföring, men reseledaren Françoise Monfray hade då ännu inte funnit den rätta karriärvägen för henne. Hon letade hela tiden efter en möjlighet utan begränsningar och ett samarbete med ett företag med en långsiktig vision, samtidigt så ville hon även att arbetet skulle vara roligt och fokuserat på en interaktion med andra människor.

Eftersom hon alltid letade efter ett bra sätt att kunna kombinera en karriär med sitt familjeliv så beslöt sig Françoise därför för att återigen satsa på nätverksmarknadsföring, men nu i hopp om att ACN skulle vara rätta platsen för hennes kunskaper. Lösningen kunde förmodligen inte ha varit mer perfekt för denna Senior Vice President och Circle of Champions-medlem.

”I början ville jag helt enkelt bara hitta ett yrke som gav mig en lite mer balanserad livsstil, som dessutom erbjöd mig ett ekonomiskt oberoende samtidigt som jag skulle kunna ägna mer tid åt min familj.”

Ett telefonsamtal från en så tidigare kollega, Senior Vice President och Circle of Champions-medlemmen Art Napolitano, var vad som ändrade Françoises liv för alltid! Efter det samtalet så förstod Françoise omedelbart potentialen i nätverksmarknadsföring och vad ACNs Affärsmöjlighet även kunde göra för henne. Hon bestämde där och då på stående fot att ACNs Affärsmöjlighet det var något hon ville ägna sig åt och sedan den dagen så…

Françoise Monfray, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

Dominique Cano-Flores

Dominique Cano-Flores, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-Medlem
Dominique Cano-Flores

Dominique Cano-Flores visste att han skulle kunna uppnå verkligt stora framgångar med ACN när han gick med år 2004. Faktum är att det faktiskt inte tog Dominique så lång tid alls att verkligen etablera sig på allvar inom ACN-familjen.

Eftersom han hade varit egenföretagare större delen av sitt liv så var Dominique alltid öppen för att pröva nya satsningar, särskilt då sådana med en god inkomstpotential.

Denna dynamiska och framgångsrika entreprenör ägde två klädaffärer och en restaurang men tänkte ändå ofta:

”Det måste finnas något mer i livet än att bara arbeta 15 timmar om dagen!”

När då en barndomsvän kontaktade honom angående ACN så insåg Dominique att det här var exakt den sortens möjlighet som han hade länge letat efter.

“Jag tyckte att konceptet var så fantastiskt och jag började direkt utan att tveka. Jag var redan från starten väldigt säker på att jag skulle bli framgångsrik med ACN.”

Han uppmuntrar nu alltid nya representanter att vara flexibla, arbeta hårt och bygga team kring event för att lyckas på bästa sätt.

“När jag deltog i mitt första event då insåg jag att jag aldrig kunde ta med mig för många personer till ACNs event. Jag frågar därför aldrig mitt team om de ska komma till eventen, jag frågar istället alltid “hur många kommer du att ta med dig?”

Dominique Cano-Flores, ACN Senior Vice President och Circle of Champions-medlem

Nästa framgångsberättelse kan vara din!

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *