Donald J. Trump och ACN

Att fånga en miljardärs uppmärksamhet

Det går inte att förneka att Donald J. Trump känner igen en bra affär när han stöter på en. Multimiljardären Trump har utvecklat otaliga framgångsrika fastighetsaffärer, skrivit flera bästsäljande böcker och har även en egen populär amerikansk realityserie på TV.

Donald J. Trump och ACN

Donald J. Trump och ACN

Trump kan uppenbart känna igen en vinnare när han ser en, och sedan 2006 har ACN varit den vinnande affärsmöjligheten som han har gett sitt stöd till. Ett förhållande av den här kalibern var det första i sitt slag inom direktförsäljningsindustrin.

2009 porträtterades ACN i den populära amerikanska realityserien The Celebrity Apprentice, bredvid Donald J. Trump och andra medverkande kändisar. 2011 återvände ACN till TV-rutorna på bästa sändningstid när de gjorde sitt andra framträdande i programmet.

Donald J. Trump talar om ACN

Från första början har Donald J. Trump kontinuerligt lovordat företaget, dess grundare, tjänsteportfölj, och företagets vinnande hembaserade affärsmodell. Trump är en regelbunden talare vid ACNs Internationella utbildningsevent, och har satt rekord i flest antal framträdanden på ACN-scenen av ACNs alla särskilda gästtalare.

Så varför tar en av affärsvärldens mest upptagna män sig tid att ägna åt ACN? För att han älskar och tror på industrin – och ännu viktigare, han tror på ACN!

”ACN är känt för sina framgångar, framgångar som är synonyma med namnet Trump och andra framgångsrika namn – och du kan bli en del av det.”
Donald J. Trump

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *