Upptäck ACN:s obegränsade potential

Vi kan helt enkelt säga att ACN ger dig möjligheter. Möjligheten att äga ett hembaserat företag utan att behöva göra de stora investeringar eller utsätta dig för de risker som krävs för andra företagare, plus att du får ACN:s fullskaliga stöd längs hela processen.

På ACN erbjuder Independent Business Owners (IBOs) helt enkelt människor de tjänster som de redan använder och lägger pengar på dagligen, till exempel mobiluppkoppling, energi, bredband, TV och säkerhet.

De behöver alltså inte ändra sina köpvanor och du behöver aldrig uppmana någon att köpa tjänster som de inte behöver eller har råd med.

Allt du behöver göra är att be dem besöka din personliga ACN Onlineshop - som ACN utformat och underhåller - sedan tar ACN hand om resten.

Framgångsberättelser

Styrkan med återkommande inkomst

Det bästa av allt? Du kan tjäna en procentsats på dina kunders fakturor månad efter månad, år efter år, så länge som de förblir kund hos ACN eller under deras avtalstid. Och varje gång du värvar en ny kund eller hjälper en befintlig kund att skaffa en ny tjänst ger du dig själv en löneförhöjning. Det är vad vi kallar återkommande inkomst!

Men det är egentligen bara början. När du presenterar ACNs Affärsmöjlighet för andra och visar dem hur de värvar sina egna kunder, tjänar du dessutom återkommande inkomst även på de kundernas fakturor. Det betyder att för varje kund som de skaffar via sin ACN Onlineshop så ökar inte bara deras återkommande inkomst, utan även din.

Oavsett om det i början bara är precis så mycket att det räcker till att betala några räkningar varje månad – eller om det på sikt ökar så att det kan ge en ekonomisk trygghet som de flesta endast drömmer om – återkommande inkomst kan och kommer att förbättra ditt liv.

Strävan efter integritet

Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!

Börja idag