Omfattande utbud av grundläggande produkter och tjänster

Det allra bästa med ACNs affärsmodell är dess enkelhet – och potential! ACNs Oberoende Representanter erbjuder kunderna de produkter och tjänster som de redan använder och betalar för ändå, som t.ex. digitaltelefoni, mobiltelefoni, energi, bredband, TV och hemlarm. Det finns även en serie friskvårdsprodukter (Wellness) under varumärket Benevita.

Kunderna behöver inte ändra sina köpvanor och våra Representanter behöver aldrig övertala kunderna att köpa produkter som de inte behöver eller har råd med. I själva verket är detta produkter och tjänster som de flesta helt enkelt inte kan vara utan.

Som Oberoende Representant för ACN får du fullständigt stöd av ACN som står bakom och stöttar dig längs vägen, bland annat genom en egen personlig ACN Onlineshop. Den drivs och uppdateras dagligen av ACN, och allt du behöver göra är att styra dina tilltänkta kunder till din Onlineshop – ACN sköter resten.

OBS! Produktutbudet skiljer sig åt i olika länder.

Produkter och tjänster

Privatpersoner och småföretag använder redan de produkter och tjänster som ACN erbjuder varje dag, därför finns det inget behov av övertalning eller säljargument. Allt ACNs Oberoende Representanter behöver göra är att styra kunderna till sin ACN Onlineshop och låta dem själva fatta beslutet att byta till ett smartare sätt att erhålla dessa produkter och tjänster.

De produkter och tjänster som erbjuds privatpersoner och småföretag kan variera från land till land. För att ta reda på vad som erbjuds i ditt land kan du besöka din Oberoende Representants ACN Onlineshop eller www.myacn.eu.

Produkter och tjänster

Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!

Börja idag