ACNs Utbildningsevent:
Varför du bör vara där

Vad är det som skiljer ACNs utbildningsevent från allt du någonsin gjort tidigare? Kom hit och se själv!

Tiotusentals människor deltar vid dessa utbildningar, och de går därifrån mer entusiastiska, inspirerade och redo att ta sin hembaserade affärsmöjlighet till nästa nivå. Eftersom ACNs utbildningsevent äger rum regelbundet kan både nya och erfarna individer fortsätta att utvecklas professionellt och även på det personliga planet.

ACNs utbildningsevent hålls regelbundet på lokal, regional och internationell nivå och har utvecklats för att ge ytterligare information till dem som vill lära sig mer om ACNs Affärsmöjlighet. Dessutom erbjuder dessa dynamiska event värdefull support och utbildning för ACNs Oberoende Representanter.

Anmäl dig till ett kommande utbildningsevent
ROTTERDAM 22 februari 2019 — 24 februari 2019
Image for event in ROTTERDAM

ROTTERDAM
VÄRLDSMETROPOL

Omdefiniera ditt ”Varför” under 2019. Kan du tänka dig en bättre plats att göra detta på än "världsmetropolen" Rotterdam? Denna unga, dynamiska stad kommer att stå som värd för ACNs internationella konvent 2019. Det här är din möjlighet att träffa oss i denna spännande stad för tre dagar av väsentlig utbildning gällande verksamhetsbyggande, personlig utveckling och nätverksmöjligheter. Lyssna på ACNs grundare och högst uppsatta ledare och träffa vänner, både gamla och nya.

Rotterdam är en ung, dynamisk, internationell stad med passionerad puls. Staden förändras konstant och omdefinierar och utökar dess redan imponerande silhuett varje gång du besöker den! New York Time och Rough Guide rankade Rotterdam som en av världens bästa städer att besöka 2014. Det här är din chans att utforska denna imponerande stad och delta i ACNs första evenemang för 2019.

Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!

Börja idag