Upptäck obegränsad potential med ACN

Enkelt uttryckt så tillhandahåller ACN dig en affärsmöjlighet. Möjligheten att äga en egen hembaserad affärsverksamhet utan de stora investeringarna och risker som de flesta entreprenörer måste ta, och dessutom med ACNs fulla stöd och support som hjälper dig längs vägen.

Hos ACN erbjuder våra Oberoende Representanter helt enkelt de produkter och tjänster, som människor redan använder och betalar för varje dag, inklusive ACNs digitaltelefonitjänst, mobiltelefoni, energi, bredband, TV och hemlarm. Det finns även en serie friskvårdsprodukter (Wellness) under varumärket Benevita. Så det krävs ingen ändring av kundernas köpvanor och du kommer aldrig att behöva övertala någon att köpa produkter som de inte behöver eller har råd med.

Det enda du behöver göra är att styra kunderna till din personliga ACN Onlineshop – som tillhandahålls och drivs av ACN – och ACN sköter resten.

Framgångsberättelser

Styrkan med återkommande inkomst

Det bästa av allt? Du kan tjäna en procentsats på dina kunders fakturor månad efter månad, år efter år, så länge som de förblir kund hos ACN eller under deras avtalstid. Och varje gång du värvar en ny kund eller hjälper en befintlig kund att skaffa en ny tjänst ger du dig själv en löneförhöjning. Det är vad vi kallar återkommande inkomst!

Men det är egentligen bara början. När du presenterar ACNs Affärsmöjlighet för andra och visar dem hur de värvar sina egna kunder, tjänar du dessutom återkommande inkomst även på de kundernas fakturor. Det betyder att för varje kund som de skaffar via sin ACN Onlineshop så ökar inte bara deras återkommande inkomst, utan även din.

Oavsett om det i början bara är precis så mycket att det räcker till att betala några räkningar varje månad – eller om det på sikt ökar så att det kan ge en ekonomisk trygghet som de flesta endast drömmer om – återkommande inkomst kan och kommer att förbättra ditt liv.

Strävan efter integritet

Med ACN driver du din egen verksamhet – men du är aldrig ensam!

Börja idag